Skip to content

Despre 7458

Salut! Sunt numărul scurt 7458 si azi vă spun povestea mea, mai exact cum am apărut și ce mă face atât de interesant și unic pentru orașul București.

Să o luăm de la început; am luat naștere dintr-un gând al unui vizionar iar el a văzut în viitor oamenii călătorind liberi, fără opreliști, fără atenționări, fără să-și facă griji legate de bani sau de locul de unde își pot achiziționa bilete.

Pe măsură ce am crescut, am căpătat puteri magice; cu un singur sms trimis la mine, călătorii STB se pot deplasa oriunde vor, indiferent de lungimea liniei, iar șoferii pot parca mașina oriunde exista un afiș cu 7458.

Ca număr scurt aș vrea să știți că sunt smart și unicul număr scurt din București cu atât de multe utilizări :

  • Poți plăti biletele la STB -pentru orice autobuz, troleibuz sau tramvai doar dacă trimiți un sms de pe telefonul tău către 7458 cu litera C dacă vrei bilet normal sau AB dacă vrei bilet valabil pentru 24 ore. Nu-i așa că-i simplu?
  • Poți plăti parcarea daca pui timpul dorit (1-4 ore sau cuvântul “zi”) plus numărul mașinii și trimiți sms la mine, adica la 7458.
  • Poți să te duci la aeroport pe ruta CFR București -Otopeni și să trimiți “ O” dacă pleci sau “B” dacă vii.
  • Poți vizita muzeele celebre din București, găsești aici pe site toată lista și să te bucuri de cele mai frumoase exponate și lucrări de artă dacă dai sms la 7458.

Ce este mai important: poți face toate aceste lucruri fără să ai neapărat bani la tine, pentru că sms-urile se adună la operatorul de telefonie mobilă, și le achiți când plătești factura.

Pentru că vă spuneam că sunt un brand în creștere și un adevărat V.I.P în lumea sms-urilor, am apărut și în ziare; găsiți aceste informații in pagina de Știri unde ziariștii mă descriu mai bine decât pot eu, și sunt și cifre pentru aceia dintre voi care vor să aibă o vedere in detaliu asupra performantelor mele.

De exmplu, “aproape 8 milioane de călătorii cu mijloacele STB au fost plătite, în 2023, prin SMS la numărul unic #7458. În 2024, media lunară a crescut, ajungând la un record de peste 800.000 de plăți în luna martie a acestui an. Alte aproape 3 milioane de tranzacții prin #7458 au vizat plata parcării în capitala României.” , spun ziariștii care s-au documentat cu privire la modul in care, eu, 7458, funcționez.

După cum vedeți, sunt un număr scurt, generos cu cei care ma folosesc, și foarte deschis la noi colaborări. Dacă știți pe cineva care nu știe să-și plătească biletele vă rog să-i spuneți de mine, dar și dacă vedeți vreun loc unde se pot lua bilete cu ajutorul meu puteți să le spuneți de mine, pentru că eu, 7458, și echipa care mă gestionează, vrem să existe cât mai multe locuri în București cu care să colaborez, spre binele tuturor.

Vă salut cu prietenie,
7458- numărul Bucureștiului

Back To Top